Wenkbrauwen

drie malletjes (sjablonen) om de wenkbrauwen professioneel te accentueren en corrigeren. Zo heb je altijd 2 gelijke wenkbrauwen.AanbrengenGebruik een geschikte sjabloon en leg deze over de wenkbrauw. Breng met het penseeltje een beetje poeder aa..

€3,45

..

€14,00

Deze schaar pincet is de ideale oplossing om je wenkbrauwen mooi bij te houden. In tegenstelling tot de "gewone" pincet hoef je bij de schaar pincet geen druk uit te oefenen waardoor je hand niet moe wordt. Ook heb je beter grip doordat de punt schui..

€19,00

De temporary eyebrow tattoo is de oplossing voor de dames die mooie scherpe wenkbrauwen willen die de hele daggoed blijven zitten en niet vervagen. De temporary eyebrow tattoo is waterproof waardoor je er mee kan zwemmen, sporten en douchen!De tattoo..

€15,00

Gemakkelijker cosmetica aan te brengen voor een vlekkeloos resultaat nadat het gezichtshaar is geschoren.Hoge kwaliteit en de wereld best verkochte gezichts scheermes voor vrouwen.* WENKBRAUWEN: Speciaal ontworpen voor de styling van wenkbrauwen. Sch..

€2,50

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7